• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 159.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/customers/elainlaakaritalofi/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.

Espoon eläinlääkäritalo

Monipuoliset palvelut

Tarjoamme kaikki pieneläinten terveyteen liittyvät yleisimmät palvelut sekä kattavan terveyden- ja sairaudenhoidon. Teemme myös leikkauksia. Hoidamme koirien, kissojen ja jyrsijöiden lisäksi myös eksoottisia lemmikkieläimiä. Lue palveluistamme tarkemmin täältä tai kysy lisää palveluistamme ja sinulle sopivista vaihtoehdoista neuvontanumerostamme P. 010 420 2009. Ajanvauksen numero on P. 010 420 2000. Autamme mielellämme!

Olemme avoinna joka päivä

Avaamme arkisin klo 8:00 ja olemme avoinna arkisin aina klo 21:00 asti. Viikonloppuisin olemme auki vain satunnaisesti ja ilmoitamme viikonloppuaukioloajoista erikseen.

Mukavaa asiointia

Espoon Eläinlääkäritaloon on helppo tulla. Sijaitsemme erinomaisella paikalla sekä omalla autolla liikkuvien että julkista liikennnettä käyttävien asiakkaitten kannalta.

Omalla autolla liikkuville löytyy runsaasti maksutonta pysäköintitilaa aivan eläinlääkäriaseman sisäänkäynnin vierestä.

Useat julkisen liikenteen reitit kulkevat aivan vierestä. Katso tarkemmin sinulle sopivimmat vaihtoehdot HSL reittioppaasta.